Geef een geluksmoment cadeau

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor collega’s of relaties? Ga dan voor een mooi boeket van Bloshing. Ik ben Valerie, eigenaar van Bloshing, en help jou graag met het samenstellen van een uniek relatiegeschenk.

Een boeket naar keuze

Wat is er nou leuker om een bos bloemen te geven dat nooit verwelkt. Een boeket dat altijd mooi blijft en dat symbool staat voor een duurzame relatie tussen jouw bedrijf en jouw relaties. Heeft jouw bedrijf veel rood in de huisstijl? Dan maak ik met liefde een rood boeket voor je.


Een boeket cadeaubon

Al meerdere keren komen bedrijven bij me om een groot aantal cadeaubonnen af te nemen voor het personeelsbestand. Een leuke manier om je waardering uit te spreken en een veilige keuze voor als je niet zeker weet welk boeket er in de smaak valt. Ik zorg er persoonlijk voor dat het leuk wordt ingepakt. Onze cadeaubonnen zijn te bestellen vanaf €25,-.


Ik maak het je makkelijk

Plaats jouw bestelling via de webshop en geef in de bestelling aan dat het om relatiegeschenken gaat of vul onderstaand formulier in voor een voorstel op maat.

Wil je liever mailen? Mail dan naar info@bloshing.com, liever bellen of WhatsAppen? Doe dat dan naar 0546 24 11 91.