Betaalmethoden op Bloshing.com

 1. iDEAL
  iDEAL is een Nederlandse online betaalmethode die klanten de mogelijkheid biedt om veilig en snel te betalen via hun eigen bank. iDEAL is een veelgebruikte betaalmethode in Nederland en wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken. Om te betalen met iDEAL, moet je een bankrekening hebben bij een van de deelnemende banken.
 2. Bancontact
  Bancontact is een Belgische online betaalmethode die klanten in België de mogelijkheid biedt om veilig en snel te betalen via hun eigen bank. Bancontact is een veelgebruikte betaalmethode in België en wordt ondersteund door de meeste Belgische banken. Om te betalen met Bancontact, moet je een bankrekening hebben bij een van de deelnemende banken.
 3. Apple Pay
  Apple Pay is een mobiele betaalmethode van Apple die klanten de mogelijkheid biedt om veilig en snel te betalen via hun Apple-apparaten, zoals de iPhone, iPad en Apple Watch. Om Apple Pay te gebruiken, moet je een geschikt Apple-apparaat hebben en je betaalkaarten toevoegen aan de Wallet-app.
 4. Mastercard
  Mastercard is een wereldwijd geaccepteerde creditcard die klanten de mogelijkheid biedt om veilig en snel te betalen via hun Mastercard-kaart. Mastercard is een van de meest geaccepteerde betaalmethoden ter wereld en wordt ondersteund door miljoenen verkopers.
 5. In3
  In3 is een betaalmethode waarbij je een aankoopbedrag in drie termijnen kunt betalen, zonder rente of BKR-registratie. De eerste termijn betaal je direct bij het plaatsen van je bestelling, de tweede termijn na 30 dagen en de derde termijn na 60 dagen. In3 is beschikbaar voor aankoopbedragen tussen €100 en €3.000.

We hopen dat deze toelichtingen je helpen om de beste betaalmethode voor jouw aankoop te kiezen. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.