Retourneren bij Bloshing

Bij Bloshing stellen we onze zijden boeketten met de hand samen en passen we ze aan op maat van de klant. Om ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je zoekt, plaatsen we foto’s van het boeket vanuit alle hoeken, inclusief close-ups, op onze website. Mocht je toch merken dat het boeket niet helemaal past bij jouw interieur, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@bloshing.com. We helpen je graag verder om een passende oplossing te vinden.

Let op, bij op maat gemaakte boeketten worden de bloemen speciaal voor jou op maat afgeknipt en samengesteld, en daarom kunnen deze niet geretourneerd worden. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van je bestelling.

Wat valt er onder maatwerk?

Boeketten die op maat zijn samengesteld volgens jouw specifieke wensen en niet uit onze standaard collectie komen, worden beschouwd als maatwerk en kunnen niet worden geretourneerd. Indien je echter om welke reden dan ook niet tevreden bent met het boeket, neem dan gerust contact met ons op. We zullen samen werken aan een passende oplossing die aan jouw behoeften voldoet.

Hoe kan ik een of meerdere producten retourneren?

Als je niet volledig tevreden bent met รฉรฉn of meerdere van onze producten, dan kun je deze retourneren (met uitzondering van op maat gemaakte boeketten). Houd er rekening mee dat alle geretourneerde artikelen zorgvuldig worden gecontroleerd en aan de volgende voorwaarden moeten voldoen:

  • Bij retournering dienen de producten in de originele verpakking te zitten.
  • De producten moeten in goede staat, ongebruikt en onbeschadigd bij ons aankomen.
  • De producten mogen niet ruiken naar rook, etensgeuren of andere geuren.

Indien je een product wilt retourneren, neem dan eerst contact met ons op via info@bloshing.com om het retourproces te starten. Het geretourneerde product dient binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aan te komen en zal worden gecontroleerd op bovengenoemde voorwaarden.

Houd er rekening mee dat het retourneren van producten volledig op eigen risico is. Om beschadiging of verlies tijdens het transport te voorkomen, raden wij aan om het retourpakket aangetekend naar ons te verzenden.

Bij Bloshing kan je kosteloos retourneren. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd en deze voldoet aan de retourvoorwaarden, zullen we het aankoopbedrag en retourkosten binnen 5 werkdagen naar je overmaken.