Hoi, ik ben Valerie en ik heb een droom: รฉรฉn miljoen geluksmomentjes bezorgen met een 5-star klantexperience. Om mijn droom te verwezenlijken heb ik hulp nodig. Iemand die gelooft in mijn merk, die dezelfde droom heeft en er alles voor over heeft om Bloshing tot de grootste en best beoordeelde zijden bloemist van Nederland te maken. Laten we samen Nederland wat meer kleur en geluk bezorgen.

๐—›๐—ผ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐˜‚ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ป:
โœ… Mijn kantoor en magazijn zitten in Almelo en daar zit een sportschool bij. Om de dag lekker te beginnen, start je met een pittige workout in de gym.
โœ… Daarna gaan we bezig om alle orders te verwerken. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke klantbelevenis en dat betekent dat we alle boeketten kant-en-klaar schikken en een persoonlijk kaartje meesturen. Even doorpoten dus. Ik vind het persoonlijk heerlijk om een paar uurtjes lekker actief en creatief bezig te zijn.
โœ… Ondertussen beantwoorden we nog wat klantvragen en gaan we in op boeket-op-maat aanvragen. De klant staat bij ons op รฉรฉn, moet altijd een 5-star experience krijgen, dus we nemen elke klantvraag uiterst serieus.
โœ… Dat was even flink doorpoten, er stromen al weer nieuwe orders binnen en om de levertijd te garanderen, maken we de nieuwe boeketten direct af.
โœ… Als we klaar zijn met alle boeketten en klantvragen, gaan we bezig met nieuwe collectie. Welke boeketten zouden aanslaan? Welke bloemen willen we nog meer onder de aandacht brengen? Hoe maken we een zoโ€™n mooi mogelijk boeket voor een heel scherpe prijs?

Dit is nou zomaar een dag bij Bloshing. Verder help je me ook mee met zakelijke inrichtingen en kan je ook goed zelfstandig werken als ik een keer een afspraak buiten de deur heb.

Mijn kernwaarden zijn samengevat inย ๐Ÿฏ ๐—”โ€™๐˜€: Allure, Ambacht en Ambitie.ย Daarom ben ik op zoek naar een type persoon die zich hier helemaal in herkent. Iemand die volledig achter mijn product en bedrijf staat en daaromheen beleving creรซert, iemand die de klant op รฉรฉn zet en kwaliteit levert en iemand die samen met mij altijd een 5-star klantexperience waarmaakt.

Let op: ervaring in het binden van bloemen zou heel fijn zijn, maar ik ben vooral op zoek naar iemand die ongestoord op een zorgvuldige manier veel boeketten kan samenstellen. Iemand die niet in de stress raakt van tijdsdruk en iemand die net zoveel aandacht aan het eerste als het laatste boeket geeft. Dรกt vind ik pas echt belangrijk.

Wat zeg je er van? Ben jij degene die ik zoek? Ik maak het je makkelijk,ย stuur me een e-mailย (info@bloshing.com) en laten we kijken of we matchen.

Liefs Valerie