Veelgestelde vragen

Kan ik een op maat gemaakt zijden boeket bestellen?

Ja, bij Bloshing bieden we op maat gemaakte zijden boeketten aan. Neem contact met ons op en vertel ons over jouw wensen, zodat we jouw droomboeket kunnen maken.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail, WhatsApp of live chat. Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren op jouw vraag en/of opmerking.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen bij Bloshing.com?

Je kunt een bestelling plaatsen via onze webshop. Kies het gewenste product en volg de stappen om het afrekenproces te voltooien.

Wat zijn de bezorgopties en hoe lang duurt de levering?

Onze boeketten worden verstuurd met PostNL. De geschatte levertijd varieert van 1-3 werkdagen binnen Nederland en 2-5 werkdagen voor internationale verzending. Let op: het kan zijn dat er af en toe bij PostNL een vertraging optreedt, waar wij geen invloed op hebben.

Hoe lang gaan zijden boeketten mee?

Zijden boeketten kunnen jarenlang meegaan als ze goed worden verzorgd. Vermijd direct zonlicht en houd ze uit de buurt van warmtebronnen. Als je de boeketten af en toe afstoft, zullen ze er jarenlang mooi uitzien.

Hoe onderhoud ik mijn zijden boeket?

Om je zijden boeket mooi te houden, kun je ze het beste afstoffen met een zachte, droge doek. Gebruik geen water of schoonmaakmiddelen, omdat dit de bloemen kan beschadigen. Vermijd ook direct zonlicht en houd het boeket uit de buurt van warmtebronnen.

Zijn er allergieproblemen met zijden boeketten?

Nee, zijden boeketten veroorzaken geen allergische reacties, omdat ze geen pollen of andere allergenen bevatten.

Kan ik zijden boeketten terugsturen als ik niet tevreden ben?

Ja, bij Bloshing bieden we een retourbeleid van 14 dagen voor alle aankopen. Als je niet tevreden bent met jouw zijden boeket, kun je het binnen deze periode retourneren voor een volledige terugbetaling.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Als je jouw bestelling wilt annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Als de bestelling nog niet is verzonden, kunnen we deze annuleren en krijg je een volledige terugbetaling. Als de bestelling al is verzonden, kun je deze retourneren (op eigen kosten) voor een terugbetaling.